Centerområdet

​​

Centerområdet er omdrejningspunktet i Jegum Ferieland. Det er mødestedet og det er her, vi har samlet alle fælles faciliteter.

Jegum Café og Købmand

Købmanden har et sortiment, der omfatter de almindelige dagligvarer samt et rigtig fint udvalg af spændende vin, øl, spiritus og delikatesser. I caféen serveres et udvalg af lette retter, burgere m.m.

Butik og café holder åbent hele dagen i højsæsonen. I lavsæson er der åbent i morgentimerne og igen fra sidst på eftermiddagen. Åbningstider ses annonceres ved butikken.

Legepladsen

- har for nylig fået en gennemgribende makeover og fremtræder med et stort og aktiverende udvalg af legeredskaber for børn i alle aldre. Afbenyttelse sker på eget ansvar

Infoskærm

På infoskærmen annonceres almindelige forholdsregler for området samt kommende arrangementer

Hoppepuder

I tilknytning til legepladsen er der to hoppepuder. Én for de store og én for de små. Lad ikke børn være alene på hoppepuderne, og husk at tage fodtøj af, når puderne benyttes.

Minigolf

Køller og kugler til minigolfbanen lejes i købmandsbutikken.

Aktivitetsrum

I aktivitetsrummet findes blandt andet TV, bordtennisbord og et poolbord, som kan benyttes kvit og frit.

Grillhytten

I grillhytten findes der borde, bænke og to store grillriste, som alt sammen kan afbenyttes kvit og frit. Hvis du ønsker at reservere hytten til f.eks. Et familiearrangement kan det aftales med købmanden. Husk at rydde op og rengøre grillriste efter brug.

Beach Volley

Findes i tilknytning til sportspladsen. I løbet af sommeren 22 bliver banen frisket op med nyt net m.m.

Sportsplads

Giver mulighed for forskellige boldspil

Hjertestarter

Findes ved aktivitetsrummet. Hvert minut tæller, når et menneske falder om med hjertestop. Ring altid 112, og husk: Du kan redde liv.

Pitstop

Cykelværksted i miniudgave. Her er luftpumpe og håndværktøj til små reparationer.

Se nærmere på Facebook, som bliver jævnligt opdateret.

​Jegum Ferieland

CVR: 92386856

​Skriv en besked

post@jegumferieland.dk